Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Első nemzetközi tapasztalatok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 16.

ImageHorvátországban járt az Alcoa FKC ‘96-os csapata. Pálfay Károly sajtóreferens arról tájékoztatta szerkeztőségünket, hogy a Dugo Selo-ban rendezett négycsapatos tornát három vereséggel zárták Csernus Krisztina tanítványai, de az első nemzetközi mérkőzéseik így is nagy élményt jelentettek számukra. A Duro Dubenik emléktornát a ZRK Podravka nyerte.

Tovább...
 
Döntetlent játszott Sóstón az U20-as válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. szeptember 16.

ImageA szeptember 24-én kezdődő, Egyiptomban rendezendő, junior világbajnokságra készülő magyar U20-as válogatott - a védelem bal oldalán Présinger Ádámmal, 1-1-es döntetlent játszott a Sóstói Stadionban a 4. és 5.osztályú amatőr futballistákból rekrutált, angol U23-as csapattal. Egervári Sándor szövetségi edző a Gulácsi Péter - Simon Ádám, Szekeres Adrián, Debreceni András, Présinger Ádám - Koman Vladimir, Korcsmár Zsolt (Kiss Máté, 78.), Dudás Ádám (Gosztonyi András, 61.), Varga Roland (Szabó János, 80.) - Futács Márkó, Simon András összeállításban szerepeltette a magyar együttest.

Tovább...
 
Idegenbeli gólparádéval kezdtek juniorjaink Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 16.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 juniorcsapata nem akárhogy kezdte a bajnokságot: valósággal leiskolázta neves ellenfelét, miután a Dunaferr SE otthonában 8-1-re győztek Kóger István tanítványai. - A Sapa Fehérvár AV19 juniorcsapata az elejétől a végéig uralta a Dunaferr elleni idegenbeli idénynyitó mérkőzést. A fehérvári fiatalok állva hagyták ellenfelüket, esélyt sem adtak nekik. Kóger István négy teljes sorral küldte harcba csapatát, és mindegyik alakulat kiemelkedőt nyújtott.

Tovább...
 
Meccsértékelés a csapatkapitánnyal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 15.

Image„Nagyon szezon elei formánk van, ez látszott is a mérkőzés, meg a játszmák elején. Számomra egyébként nagy meglepetés, hogy a szettek végén tudtunk fordítani, mert korábban ez pont ellenkezőleg volt. A találkozók elejét jobban bírtuk, a hajrára viszont rendre elfáradtunk.” – nyilatkozta Takács Zoltán, az NB I-es fehérvári röplabda klub ütője és csapatkapitánya a Kodolányi-Masita-Hellotel - Debreceni EAC bajnoki találkozó kapcsán.

Tovább...
 
Gyönyörű csapatmunka volt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 14.

ImageTilinger Tamara szerint a csapatmunkának köszönheti az Alcoa FKC a Váci NKSE felett aratott győzelmét. A fehérvári csapat edzője, Sótonyi László azt nyilatkozta, hogy végre olyan védekezést mutathattak be, ami feljogosította őket arra, hogy megnyerjék a meccset. Az ellenfél edzője, Németh András pedig bevallotta, hogy semmit se tudtak megvalósítani a begyakoroltakból és az elképzeltekből.

Tovább...
 
FRC- Medvék 10 - 49 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 14.

ImageA székesfehérvári Köfém rugby pályán mérkőzött meg egymással a Fehérvár Rugby Club és a budapesti Medvék csapata. Az első 5 pontos célt a Medvék vitték el, sőt, a jutalomrúgást is berúgták: 0 - 7. Erre Tolnai 2 percen belül válaszolt: 5 - 7. A mérkőzés 15. percében Molnár Istvánt súlyos bokasérülést érte, és senki sem volt, aki pótolhatta volna őt.

Tovább...
 
Hátrányból fordítva nyert a Kodolányi Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 13.

ImageGyengén kezdte első bajnoki találkozóját az NB I-es röplabda-bajnokságban szereplő Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE. - kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől, aki elmondta: A nyitányon, hazai környezetben fogadták a fiúk a Debrecent. Madáchi Richárdék erősen szezon elei formát mutattak, ami meg is látszott az első szettben. A vendég DEAC úgy nyert 25-17-re, hogy korábban tízzel is vezettek az alföldiek.

Tovább...
 
3-2-re győzött a Vidi Nyíregyházán! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. szeptember 13.

ImageNyíregyházán, a Soproni Liga 7. fordulójában rendezett mérkőzésen, kifejezetten élvezetes, jó iramú első félidőt játszott a Vidi és a Szpari. Az első percekben a hazaiak voltak veszélyesebbek, Bogdanovic szinte kihagyhatatlan helyzetet rontott el, persze ehhez Sebők nagyszerű védése is kellett. A 10. percben kissé váratlanul megszerezte a Vidi a vezetést Alves nagyszerű egyéni teljesítményének köszönhetően. A 15. percben emberelőnybe került csapatunk, miután egy rossz ütemű becsúszást Szabó Zsolt – talán kissé szigorúan – egyből piros lappal „jutalmazott”.

Tovább...
 
Albacomp - MBK Rieker Komárno 97-64 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 13.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - MBK Rieker Komárno 97-64 (25-25, 27-14, 26-13, 19.12) Székesfehérvár, 1300 néző Játékvezetők: Makovsky, Fekete Albacomp: Simon 5, Hanga 18/3, Radovic 25/3, Lee 14, Bonner 15/3 Cs: Madár 3, Kertész, Bódi 4, Farkas 9, Antal 1, Fodor 1, Keller 2 Komárno: Suja 5/3, Misinsky 16/9, Salamun 12, Madaj 6, Mikulec 7/3 Cs: Blagojevic 13, Maslik 3, Gudelj 2, Unatinsky

 
Érkezik a Red Bull Salzburg Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 13.

ImageA harmadik EBEL-szezonját nem éppen a lelkes szurkolók várakozásainak megfelelően kezdte a Sapa Fehérvár AV19, hiszen ötgólos vereséget szenvedett a Graz 99ers-től. Javítási lehetőség máris akad: ma 18:00-tól a Red Bull Salzburg ellen. - Nagy volt a csend a kék-fehérek öltözőjében a Graz elleni idénynyitó után, a játékosok letörten, magukba roskadva huppantak a padra. Aztán szép lassan szállingóztak kifelé, s arra az obligát kérdésre, hogy mi történt, halkan válaszoltak.

Tovább...
 
Ma: Albacomp-Komárno Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 11.

ImageA Komárnoval mérkőzik meg ma este az Albacomp kosárlabda-csapata. A fehérvári sportolók most is 18 órakor lépnek pályára. A szurkolók pedig igencsak örülhetnek, mivel a mérkőzésre nem kell jegyet váltaniuk! Új hírünk továbbá, hogy a klub meghosszabbította az amerikai center, Luke Bonner próbajátékát szeptember 18-ig (az Albacomp Kupa végéig).

 
<< Első < Előző 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6392 - 6402 / 7441